HUNDEUTSTYR

Sporliner brukes til dressurtrening av hund, til sporing under jakt, og er fin når det er båndtvang og man vil la hunden ha litt frihet ved å kunne gå 10 til 15 meter unna eier. Vi har de i flere tykkelser og kvaliteter for de mest ekstreme kundeforhold og for de største belastninger.

Våre forskjellige joggebelter og joggeliner er laget for aktive hunder og eiere. Alle liner er elastiske og man unngår rykk og napping. Ved bruk at belter har man begge hender frie når man er ute og trener.

For å få en fin jaktopplevelse kreves det at utstyret er i orden. Når man har investert mange kroner i våpen, hund og jaktterreng, er det viktig at også for eksempel markeringsdekken, potevoks, seler og sporliner er av ypperste kvalitet. For trening før jakten har vi det største utvalget av fløyter med og uten lyd.

Vi har et veldig stort utvalg av seler beregnet for mange forskjellige bruksområder. For trekking anbefaler vi kombiseler, Trine softseler og skiseler, og for jogging er f.eks seler med 3M refleks veldig populære. For små og mellomstore raser er våre Trine selevester en bestselger.

Våre snørekjøreprodukter laget for de fine skiturer med hund i strikk foran pulk eller skigåer. Vi har belter for barn og for de som skal på lengre turer og ønsker komfort og at beltet sitter godt. Strikkene produsere vi i den lengen som ønskes, og i vår egen patent for å tåle store belastninger.

TRENGER DU TIPS TIL HUNDEUTSTYR?

Fyll ut skjemaet under.