VELKOMMEN TIL TRINE HUNDEARTIKLER!

Trine Hundeartikler ble startet i 1972 av Bjørg Kjelsås og ektemannen Yngvar Berg. I dag er det Leo som har tatt over driften etter sine foreldre. Navnet på firmaet ble Trine etter dvergpuddelen de hadde på den tiden.

Bjørg ønsket å gi firmaet et norsk navn, og slik ble det til navnet som har fulgt oss siden.

På den tiden var det uvanlig for en kvinne å starte et eget firma og hun møtte mange fordommer fra konkurrentene. Vårt første egenproduserte produkt var et universalkobbel i grønn web. Bjørg sydde på symaskinen på kjøkkenbordet og undertegnede som pakket koblene i plastikkposer med lynlås etter skoletid. Da var jeg 12 år gammel.

Men Trine Hundeartikler AS er fremdeles oppegående etter mer enn 50 år.

Bjørg Kjelsås fikk hjerneslag i 1989 og da overtok sønnen Leo Kjelsås som fremdeles driver firmaet.

Rundt 1989 solgte Trine Hundeartikler as mye volumvarer slik som senger og Flexiliner. For å få til dette måtte vi ha et stort lager noe som var et problem i og med at varene ble pakket et annet sted.

Etter hvert ble volumvarene tatt vekk til fordel for et bedte utvalg i halsbånd og kobbel.

I dag produserer vi fremdeles kobbel og halsbånd lokalt i Fredrikstad. For ca 10 år siden flyttet vi til mere hensiktsmessige lokaler ca 2 km fra utgangspunktet.

På lageret og kontoret arbeider Leo, Lars og Lisa. På systua jobber Nijole. Firmaet er lite som før og det synes jeg vi fortsatt skal være. Vi prøver å yte kundene våre den servicen de fortjener.

Leo Kjelsås
Innehaver og daglig leder