VELKOMMEN TIL TRINE HUNDEARTIKLER!

Trine Hundeartikler ble startet i 1972 av Bjørg Kjelsås og ektemannen Yngvar Berg. I dag er det Leo som har tatt over driften etter sine foreldre. Navnet på firmaet ble Trine etter dvergpuddelen de hadde på den tiden.

Bjørg ønsket å gi firmaet et norsk navn, og slik ble det til navnet som har fulgt oss siden.

På den tiden var det uvanlig for en kvinne å starte et eget firma og hun møtte mange fordommer fra konkurrentene. Vårt første egenproduserte produkt var et universalkobbel i grønn web. Bjørg sydde på symaskinen på kjøkkenbordet og undertegnede som pakket koblene i plastikkposer med lynlås etter skoletid. Da var jeg 12 år gammel.

Men Trine Hundeartikler as er fremdeles oppegående etter 47 år.

Bjørg Kjelsås fikk hjerneslag i 1989 og da overtok sønnen Leo Kjelsås som fremdeles driver firmaet.

Rundt 1989 solgte Trine Hundeartikler as mye volumvarer slik som senger og Flexiliner. For å få til dette måtte vi ha et stort lager noe som var et problem i og med at varene ble pakket et annet sted.

Etter hvert ble volumvarene tatt vekk til fordel for et bedte utvalg i halsbånd og kobbel.

I 2019 så produserer vi fremdeles kobbel og halsbånd lokalt i Fredrikstad etter 47 år. For ca 10 år siden flyttet vi til mere hensiktsmessige lokaler ca 2 km fra utgangspunktet.

På lageret og kontoret arbeider Leo, Lars og Frank. På systua jobber Nijole og Harald. Firmaet er lite som før og det synes jeg vi fortsatt skal være. Vi prøver å yte kundene våre den servicen de fortjener.